PALVELUKYYTI

Syötteen Taksi palvelee sinua reilun 40 vuoden kokemuksella :)

PALVELUKYYTI


Syötteen Taksin palveluihin kuuluu myös palvelukyydit. Kuljetuspalvelut on tarkoitettu vammaisille henkilöille, sairaille ja vähävaraisille ikäihmisille, jotka eivät pysty käyttämään joukkoliikennevälineitä. Palvelua voi käyttää työssäkäyntiin, opiskeluun, asiointiin, yhteiskunnalliseen osallistumiseen ja virkistykseen kotikunnassa ja lähialueella. Matkustajalla voi tarvittaessa olla mukanaan saattaja.

Palvelua käyttävä voi matkustaa esimerkiksi taksilla, kutsutaksilla tai yhteiskuljetuksella. Kuljetuspalveluina järjestetään välttämättömästi tarvittavat ja kohtuulliset matkat.

Saat lisätietoa ikäihmisten kuljetuspalveluista kotihoidosta ja vaikeavammaisten kuljetuspalveluista puolestaan vammaispalveluista. 

Pudasjärven kunnan asiakkaille myönnetyt vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetuspalvelumatkat tilataan Matkapalvelukeskuksesta ympärivuorokauden. Jos Matkapalvelukeskus ei vastaa 15 minuutin kuluessa puheluun, on asiakkaalla oikeus tilata matka suoraan Oulunkaaren palvelualueen kilpailuttamalta taksilta. Matkapalvelukeskuksen jonotusaikaa seurataan.

Puhelinajat Aina avoinna (24/7)

POHDE/Oulunkaaren taksikortti kyydit matkapalvelukeskuksesta 08 558 440 15.